Poslední pokyny pro návštěvníky

9.9.2021 – Milí přátelé, fesťák se kvapem blíží, takže posílám několik organizačních pokynů, aby všechno proběhlo hladce:
– prosíme všechny o dodržování hygienických opatření. Roušky mít nemusíte, ale… víte jak.
– pivo se u nás standardně čepuje do kelímků, pokud si ale vezmete vlastní sklenici, budeme rádi – a ještě radši budeme, pokud si pořídíte tu festivalovou. Každopádně u vchodu do dvora bude voda na mytí skla.
– město Řevnice bylo tak hodné, že nám pořídilo mobilní WC, budou v rohu náměstí a zřetelně označena. Bude-li možná, používejte prosím toto zařízení – toalety v místních restauracích, které se festivalu rovněž účastní, jsou určeny pro jejich hosty.
– taktéž prosíme všechny, aby odpadky – zejména nedopalky – odhazovali na místech k tomu určených. Naše závěrečné (a pak nedělní ranní) lezení po čtyřech po trávníku sice už patří ke koloritu festivalu, ale vzhledem k tomu, že fesťák děláme zcela bez nároku na jakýkoli zisk, pouze pro dobrý pocit, chtěli bychom vás poprosit v tomhle ohledu o maximální ohleduplnost. Díky!
A teď ta příjemnější část:
– pivovary budou mít naceněné i tzv. degustační šplouchy, cca deci piva, pro notorické ochutnávače. Nebojte se je požádat!
– festivalový merch bude k dostání na stánku Všeradu. Můžete tu pořídit festivalová trička a sklenice, jakož i deky s logem řevnického lesního divadla. Pro sebe i své blízké, Vánoce jsou za dveřmi. Jinak jsme zúčastněné pivovary žádali, aby taktéž přivezly něco skla a oděvů, snad se pochlapí.
– dost se ptáte na hudbu. Zhruba od dvou odpoledne budou hudbu obstarávat kytarista a zpěvák Pavel Brenner s kytaristou Martinem Káparem. Od pěti je doplníme na vylepšenou sestavu místní chlapecké formace Los Fotros, pokud se do té doby moc nezmažeme.
– festival oficiálně končí v 19:00, kdy začneme skládat sezení, nicméně je to proto, abychom viděli na závěrečné práce a úklid, pivovary můžou točit dál až do pozdních hodin, než nás to všechny přestane bavit a odpojíme je od elektřiny.
Tož tak, těšíme se na vás!

AKCI PODPORUJE MĚSTO ŘEVNICE

znak_Revnice

    PIVNÍ FESTIVAL NA FACEBOOKU

Akci podporuje:

logo_spp

Zasílání novinek