Poděkování

Milí přátelé, fesťák je za námi, chvíli si dáme pohov a pak začneme připravovat jubilejní pátý ročník, který se bude konat 23. května 2020 od 11:00 na obvyklém místě.

Chtěli bychom moc poděkovat všem, kteří se na festivalu podíleli, jmenovitě Marcele Jirešové za grafiku, Pavlovi Nováčkovi za logo, Vláďovi Skalovi a Karlovi Šusterovi za fotky, Pavlovi a Marušce Brennerovým, Karlovi Kačerovi a Vepřovým panenkám za muziku, Tomášovi Spěvákovi, Petrovi Kamontovi Kadeřábkovi a Zdendovi Pospíšilovi za zvuk, Liborovi Kvasničkovi a městysu Liteň v čele se starostou Filipem Kaštánkem za materiální pomoc, Karlovi Vyletovi a Pavlovi Marvalovi za stavební úpravy, Jirkovi Hertlovi za poskytnutí dvora stylem full service, firmě Condec za sklenice a firmě Carex za tisk propagačních materiálů, Lubošovi Černému, Radkovi Havlovi, Radanovi Šubrtovi a Michalovi Svobodovi za všechno.

Moc děkujeme městu Řevnice v čele se starostou Tomášem Smrčkou, technickým službám vedeným Mojmírem Mikulou a městské policii v čele s Jiřím Dlaskem, bez vás by žádný festival nebyl.

Samozřejmě úplně nejvíc děkujeme vám, návštěvníkům, doufáme, že jste si to užili! Poděkování též patří zúčastněným pivovarům a prodejcům občerstvení, byli jste skvělí. Dej Bůh štěstí! A konečně velmi speciální poděkování míří k našim manželkám a přítelkyním za to, že s námi hlavně ten pekelný poslední měsíc do fesťáku vydržely. Díky, holky!

AKCI PODPORUJE MĚSTO ŘEVNICE

znak_Revnice

    PIVNÍ FESTIVAL NA FACEBOOKU

Akci podporuje:

logo_spp

Zasílání novinek